sâmbătă, 26 februarie 2011

MICUL DEJUN ...

Cei mai multi dintre noi sar peste micul dejun sau se multumesc cu diferite mezeluri, semipreparate (croisante, pateuri, merdenele, gogosi, etc) sau alte "bunatati". Scuza "nu am timp" nu se accepta ...exista "nu sunt suficient de organizat/a dimineata si nu-mi ramane timp", "nu am fost la cumparaturi", etc ...
Eu sunt dintre cei care nu functioneaza fara micul dejun... nu plec la birou "pe stomacul gol"  pentru ca n-am nicio sansa sa ajung :))), dar sa mai si lucrez. In concluzie, ziua buna se cunoaste de dimineata ...
Azi sunt in cautare de idei noi pentru micul dejun, insa pana una alta vreau sa va arat combinatiile mele preferate:

Bruschete cu ciuperci si bonus suc proaspat de portocale rosii ...mmm asa ar incepe o dimineata la sfarsit de saptamana ...

Mic dejun

Hrisca cu seminte, miere si catina este un mic dejun consitent si rapid pentru o dimineata cand nu am prea mult timp la dispozitie. Hrisca se lasa la hidratat cu o seara inainte, iar dimineata se adauga miere, migdale, alune si catina ...bun bun!!!

Mic dejun catina

Oua coapte in chifle sunt cele mai bune ...nici prajite, nici fierte ...ci coapte ...in chifle. Simplu, bun si gustos.

Oua coapte-n chifla

...voi ce propuneri aveti?! ...cum va incepeti dimineata?

Pofta buna!

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei