Ingrediente:
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 4-5 linguri cu gem sau dulceata de orice fel
  • 3 linguri cacao
  • o mana nuci pisate
  • o jumatate plic praf de copt
  • 2 cani faina
  • fructe confiate, stafide
  • diferite arome (zahar vanilinat, esente)
Se amesteca toate ingredientele pana sa face o pasta si se pune in tava unsa si tapetata cu faina/ hartie de copt. Se coace la foc potrivit 40-45 de minute. Pe deasupra se intinde o glazura de ciocolata si se poate presara si nuca. Se taie abia cand este racita.



3 Comentarii

Anonim a spus…
astazi am facut reteta si a iesit buna . nu am acoperit cu crema ca nu am avut ,dar chiar si asa este ok. mersi pt reteta .
Cami&Dusty a spus…
Am incercat-o, nu numai o data. Cand nu am cioolata pentru glazura o ornez cu nuca de cocos imdeiat dupa coacere. :) Excellent! Multumesc Sabina. Intotdeauna cand am pofta de ceva bun apelez la retetele tale. :)
Sabina a spus…
Multumesc, Camy&Dusty! Ma bucur ca iti sunt o sursa de inspiratie :)