Ingrediente:
  • 2 dovlecei
  • 1 ou
  • 100 grame branza telemea rasa
  • 3 linguri de faina
  • o legatura de marar
  • sare, piper si praf de chili
  • 2  linguri ulei de masline

  1. Dovleceii se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare, apoi se presara cu sare. Se lasa timp de 10 minute si se scurg de surplusul de lichid. 
  2. Intr-un vas se pun dovleceii, branza, mararul tocat, oul, faina, piper dupa gust, optional chili si se omogenizeaza bine pana se obtine o compozitie consistenta.
  3. Se formeaza chiftelutele si se pun direct in tava de cuptor cu hartie de copt.
  4. Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute, avand grija sa fie intoarse si pe a doua parte pentru a se rumeni.

Se pot savura simple sau cu mujdei.


Va doresc ...Pofta buna!

0 Comentarii