duminică, 10 februarie 2013

SUPA CRUDA DE CIUPERCI

La prima vedere pare sa fie o banala supa de ciuperci, insa lucrurile nu stau chiar asa. Despre supa crema de ciuperci am povestit cu ceva timp in urma, insa astazi aduc in fata dumneavoastra o varianta speciala ...supa cruda de ciuperci. Toate ingredientele folosite sunt crude, ciuperci si legume crude.
Prima data am intalnit aceasta varianta in meniul casei Rawz si mi-a placut foarte mult, incat imediat am refacut-o si in bucaria Sabinei :) Supa e gata in maxim 10 minute.

Ingrediente:
  • o mana de migdale si caju hidratate peste noapte
  • 300 grame ciuperci crude
  • cateva ciuperci deshidratate
  • 1 1/2 cana apa plata
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 bucatica telina
  • marar proaspat
  • sare si piper
  • vlastari de ceapa rosie
  1. Semintele hidratate se mixeaza impreuna cu ciupercile, telina si ceapa, adaugand apa plata, pana cand se obtine consistenta dorita. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  2. Supa se serveste cu ciuperci deshidratate, marar si vlastari de ceapa rosie.

Pofta buna!
Copyright © 2014 În bucataria Sabinei