La prima vedere pare sa fie o banala supa de ciuperci, insa lucrurile nu stau chiar asa. Despre supa crema de ciuperci am povestit cu ceva timp in urma. Toate ingredientele folosite sunt crude, ciuperci si legume crude.
Prima data am intalnit aceasta varianta in meniul casei Rawz si mi-a placut foarte mult, incat imediat am refacut-o si in bucaria Sabinei
 
Ingrediente:
  • o mana de migdale si caju hidratate timp de min. 12 ore
  • 300 grame ciuperci crude
  • cateva ciuperci deshidratate
  • 1 1/2 cana apa plata
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 bucatica telina
  • marar proaspat
  • sare si piper
  • vlastari de ceapa rosie
  1. Semintele hidratate se mixeaza impreuna cu ciupercile crude, telina si ceapa, adaugand apa plata, pana cand se obtine consistenta dorita. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  2. Supa se serveste cu ciuperci deshidratate presarate deasupra, marar si vlastari de ceapa rosie.

Pofta buna!

0 Comentarii