CREVETI PICANTI
Ingrediente:
- 500 grame creveti
- 2 catei de usturoi
- 1/2 ardei chili
- 1 lingura de unt
- 3-4 linguri ulei de masline
- 1 praf de scortisoara
- 1 lamaie
- sare si piper
- Crevetii se spala si se curata daca este nevoie. Intr-un vas se incinge uleiul de masline, se adauga crevetii, lingura de unt, sare, piper, jumatatea de ardei chili tocata marunt impreuna cu un praf de scortisoara. Da ati citit bine ...scortisoara, este elementul surpriza al acestei retete.
- Se adauga si cateii de usturoi doar zdrobiti cu lama cutitului, nu va chinuiti sa-i curatati, isi vor elibera rapid aroma, apoi crevetii stropesc cu sucul de lamaie.
- Vasul se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 10 minute.
- Crevetii se servesc cu garnitura de orez integral si mazare.
Pofta buna!
2 Comentarii