NEGRESA DE POST AROMATA CU PORTOCALA
Daca mai devreme am pregatit humus, un aperitiv de post, acum va propun un desert de post ...negresa, arhicunoscuta negresa. Este o prajitura simpla, pe care daca o "condimentam" o putem transforma intr-un desert absolut delicios. Am adaugat in plus fata de reteta clasica: coaja si sucul unei portocale plus doua cani de migdale maruntite, ce a iesit veti vedea in cele ce urmeaza.
Ingrediente:
- 2 cani faina
- 1 cana zahar brun
- 2 cani migdale tocate (la robot)
- 1/2 cana ulei
- 4 linguri cacao
- 2 plicutele ness
- 230 ml apa
- sucul si coaja de la o portocala
- 1 plic praf de copt
Optional puteti sa adaugati si o glazura (4 linguri de zahar vanilat, 4 de apa, 4 de cacao si 4 de margarina). Pofta buna!
3 Comentarii