Ingrediente:

  • 1 kg spanac
  • 500 grame branza tip Feta
  • 1 legatura de ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei de masline
  • un pachet foi de placinta
  • sare si piper
Curatam frunzele de spanac, le spala si le fierbem in apa cu putina sare. Scurgem bine de surplusul de apa si lasam deoparte spanacul. Tocam ceapa, mararul si patrunjelul si adaugam spanacul, branza Feta si cele doua oua. Condimentam cu sare si piper dupa gust (Atentie! Branza tip Feta este destul de sarata).
Intr-o tava de placinta incepem sa punem foi de placinta, pe care le ungem cu ulei de masline. Punem umplutura de spanac si acoperim cu foi unde cu ulei. Coacem aproximativ 40-50 de minute (depinde de cuptor), este gata cand s-a rumenit.

Se serveste cu un pahar de lapte batut sau iaurt...racoritoare si delicioasa !!! Pofta buna!!!

1 Comentarii

Draga Sabina, nu imi face placere,dar ma simt obligata sa te instiintez ca poza acestui preparat a fost furata de catre IOANA DUDAU si postata la concurs alaturi de o reteta probabil coiata si ea de pe undeva iata link unde vei gasi poza modificata de altfel sa nu se vada ca e semnata http://www.facebook.com/agroli?sk=app_205225746225869 Placinta cu spanac si pui .Eu am trimis mail despre furt la organizatori,poate o vor elimina.