luni, 13 iulie 2009

IDEI PENTRU MIC DEJUN

Ingrediente:
  • 3 oua de prepelita
  • 1 rosie
  • 1 castravete
  • crema de branza
  • o felie paine Wassa
Prajim ouale de prepelita, tartinam painea Wassa cu crema de branza.
Servim cu feliute de rosie si castrevete.

Calitatile oului de prepelita sunt renumite pentru numarul mare de vitamine si minerale in comparatie cu cel de gaina. Contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B1, de 15 ori vitamina B2.
Oul de prepelita revitalizeaza organismul de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.
Se folosesc benefic in perioasa pre si postnatala, ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii. formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire.
Se pot face cure de 120 sau 240 de oua de preferat crude sau amestecate cu diverse alimente: cereale sau branza.

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei