miercuri, 24 septembrie 2008

ARICEI DE CIOCOLATA

Plimbandu-ma intr-una din zile pe blogul "Lily's cakes" am gasit aceste minunatii ...care mi-au placut foarte mult. Am modificat un pic reteta si iata cum am procedat:

Ingrediente:
  • o felie blat de tort
  • nuca macinata
  • 50 grame de unt
  • biscuiti dati pe razatoare
  • o lingura ciocolata topita
  • esenta de rom
  • cateva stafide
  • ciocolata topita pentru ornat (Finetti)
  • fulgi de ciocolata
Blatul ii faramitam, il amestecam cu untul, nuca, biscuiti si esenta de rom, framantam bine bine. Compozitia trebuie sa fie destul de consistenta, sa poata fi modelata. Formam ariciei, ii dam prin ciocolata si prin fulgisori, adaugam si doi ochi (margelute comestibile) si ii lasam la frigider sa sa intareasca. Sunt super super haiosi!!!

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei