Ingrediente:
  • 10 piscoturi mari 
  • 250 grame mascarpone
  • 75 grame iaurt
  • 5 linguri cu miere de salcam
  • 3 lingurite zahar vanilat de casa
  • 400 ml cafea 
  • 200 fructe de padure (zmeura, afine, etc)
  • un praf de sare
  1. Intr-un vas se amesteca branza mascarpone, mierea, zaharul vanilinat, iaurt si un praf de sare, pana se obtine o crema.La final se decoreaza cu fructe de padure.
  2. Fructele se pun pe servet de hartie pentru a-si lasa surplusul de apa.
  3. Se insiropeaza piscoturile in cafea, se adauga uniform jumatate din crema de mascarpone, din nou un strat de piscoturi insiropate in cafea si restul de crema.

Pofta buna !!!

11 Comentarii

Licuta Marin a spus…
Mmm, arata super bine si e tare delicios!!!Prajitura mea preferata;)Pupici!
Cristina a spus…
OOh, da chiar mi-ai facut! Ma duc sa vad daca mai am zmeura in congelator.
Anonim a spus…
Excelent tiramisu! Usor si delicios! Felicitari!
Aurelia D. a spus…
Ai un blog fantastic, felicitari. L-am salvat la favorite si o sa-l exploatez la maxim. :)
Sabina a spus…
Multumesc, Aurelia. Te mai astept :)
felis a spus…
Foarte bine arata!... Si eu nu am facut niciodata tiramisu... de nici un fel!...
Roxana a spus…
Foarte frumos arata! si mie imi place tiramisu... si in combinatia asta pare un desert delicios.
NetPizza.ro a spus…
super...
pt. mai multe variante, idei:

Pizza bucataria italiana
sau

Desert, etc...
Anonim a spus…
se poate face cu fructe de padure congelate? multumesc ,felicitari pt site!!!
Sabina a spus…
Anonim, poti sa folosesti fructe congelate, insa trebuie sa indepartezi surplusul de apa cu ajutorul unor servete de hartie.
Spor la treaba!