Ingrediente:
  • paste integrale
  • o vanata
  • un dovlecel
  • 4-5 rosii
  • 2 ardei (unul rosu si altul galben)
  • 2 linguri de ketchup picant
  • un catel de usturoi
  • un ardeias iute
  • ulei de masline
  • sare si piper
Punem pastele la fiert, iar in apa adaugam sare si un strop de ulei de masline. Cand sunt gata le scurgem si le dam de o parte. Vinetele, dovleceii ii curatam, ii spalam, ii taiem felii potrivite, adaugam sare si lasam legumele 3-4 minutele sa-si lase apa. Intr-o tigaie cu ulei de masline calim dovlecei si vinetele. Dam pe razatoare rosia, taiem celelalte legume cubulete mici. Calim apoi usturoiul, adaugam legumele taite cubulete. Adaugam sucul de rosii, ketchupul, ardeiasul iute tocat marunt, sarea si piperul. Se mai lasa sa mai fiarba 5-10 minute. Adaugam peste paste sosul de rosii si dupa preferinta patrunjel, busuioc sau parmezan. Este o bunatate: si dulce si picant si echilibrat din punct de vedere caloric.


0 Comentarii