sâmbătă, 13 februarie 2010

O SHAORMA IN FAMILIE

Simplu, bun si gustos...
Ne-am strans cu totii in jurul mesei si fiecare in parte si-a pregatit dupa bunul plac shaorma: cu mai multi cartofi, cu mai multa carne, cu ardei iute, fara ardei iute, cu boia, fara boia, cu mult sos de usturoi, cu ceapa, fara ceapa etc.

Avem nevoie de:
  • un pui pe sticla
  • lipii libaneze
  • castraveti murati
  • 2 fire ceapa verde/ 1 ceapa rosie
  • rosii cherry
  • patrunjel
  • ceapa si pastai iuti (sau ardei iuti)
  • sos de usturoi (smantana, usturoi si un strop ulei de masline
  • cartofi prajiti
  • ketchup
  • sare, piper si boia
Pregatim un pui pe sticla (voi reveni cat de curand si cu aceasta reteta). Intre timp: taiem castravetii murati, ceapa, rosiile cherry si pregatim sosul de usturoi. Curatam cartofii si cand puiul este aproape gata, ii prajim.
Cand puiul este gata, fiecare se inarmeaza cu o lipie libaneza si-si pregateste shaorma dupa bunul plac. Pofta buna si distractie placuta!!!



Copyright © 2014 În bucataria Sabinei