vineri, 11 decembrie 2009

BISCUITI CROCANTOSI

In dupa-amiaza in care am pregatit fursecurile magice, am copt si cativa biscuiti crocantosi ...ideali pentru micul dejun. I-am pregatit "din ochi" ...partea care ma incanta pe mine cel mai mult este ca nu contin zahar, dulceata acestora fiind data in mare parte de stafide. Dupa cum spuneam si mai devreme nu pot oferi cantitatatea exacta de faina insa pe viitor voi revizui aceasta postare.

Ingrediente:
  • 2 maini de muesli cu fructe si nuci/cereale
  • 1 mana de stafide
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri seminte de susan
  • faina cat cuprinde
  • un praf de sare
Pentru inceput lasam muesli/cerealele si stafidele la inmuiat in lapte. Cand acestea au absorbit laptele, adaugam ouale, semintele de susan si un praf de sare. Adaugam treptat faiana pana aluatul capata consistenta. Rulam bucati de aluat si le dam dorma dorita. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem biscutii si ii dam la cuptor pana cand se rumenesc. In intoarcem si pe cealalta parte si ii mai lasam un pic la copt. Sunt delicioasi alaturi de o cana de ceai. Pofta buna!


Copyright © 2014 În bucataria Sabinei