FURSECURI CU SUSAN
In fiecare dimineata domnul Mircea intra in birou si ne aduce ziarele, din cinci zile ale saptamanii, doar una imi face cu ochiul, martea. Libertatea de marti are retete si iata si sursa mea de inspiratie pentru aceste fursecuri. Sunt asemanatoare batoanelor cu susan pe care le cumparam de la magazin.
Ingrediente:
Incingem cuptrul bine bine. Aluatul il intindem in foaie de aproximativ jumatate de centimetru si formam un pahar mic cercuri pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem intre 5-10 minute fiecare serie de fursecuri. Daca ii dorim mai crocantosi ii lasam pana devin mai aramii. Se pastreaza pana la o saptamana daca ii tinem intr-o punga de plastic.
Va doresc pofta buna !
- 300 grame zahar
- 230 grame seminte cu susan
- 300 grame faina
- zeama si coaja de la lamaie
- 125 grame unt topit
Incingem cuptrul bine bine. Aluatul il intindem in foaie de aproximativ jumatate de centimetru si formam un pahar mic cercuri pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem intre 5-10 minute fiecare serie de fursecuri. Daca ii dorim mai crocantosi ii lasam pana devin mai aramii. Se pastreaza pana la o saptamana daca ii tinem intr-o punga de plastic.
Va doresc pofta buna !
0 Comentarii