miercuri, 15 iulie 2009

SUPA RECE CU ROSII

Supa rece cu rosii este specifica regiunii spaniole Andaluzia si este preparata din legume proaspete si servita rece. In unele cartile de bucate spaniole gazpacho (asa se numeste in spaniola) este mentionata ca o salata ce poate fi servita cu adaos de legume tocate, crutoane sau cu oua fierte tari.
Eu va asigur ca este foarte usor de pregatit si extrem de racoritoare, gustoasa si plina de vitamine.

Ingrediente:
  • 2 castraveti
  • 4 rosii coapte
  • 1 ardei gras
  • 1 bucata usturoi
  • 2-3 fire de ceapa
  • masline
  • cateva cubulete de branza
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper
Pregatim legumele: curatam rosiile si castravetii de coaja, tocam ardeiul, ceapa si usturoiul marunt.
  Punem intr-un blender legumele, adaugam uleiul de masline, sare...piper dupa gust, apoi mixam. Pastram supa intr-un bol la frigider.
Cand servim decoram cu masline, cubulete de branza, ardei gras si patrunjel. Putem sa adaugam si crutoane trase-n ulei de masline si usturoi.
Pofta buna!


Copyright © 2014 În bucataria Sabinei