Ingrediente:
Aluat:
  • 1/2 cub de drojdie
  • 100 ml de lapte
  • 330 g de faina
  • 60 g de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 40 g de unt moale
  • 1 plic de zahar vanilat
Crema de branza:
  • 500 grame branza dulce
  • 100 grame zahar brun
  • 3 oua
  • coaja de lamaie
Decor:
  • visine sau alte fructe
  • 2 plicuri tort jelle dr. Oetker
Amestecam drojdia cu laptele caldut si o lingura de faina. Lasam sa dospeasca. Adaugam restul ingredientelor si framantam aluatul. Lasam 30 de minute sa dospeasca. Scoatem samburii de la visine si le lasam sa se scurga.

Facem apoi compozitia de branza. Amestecam ouale, branza, zaharul, coaja de lamaie si un praf de sare. Intr-o tava unsa cu grasime sau tapetata cu hartie de copt intindem compozitia de branza si adaugam visinele. Dam la cuptor pentru 30 de minute. Verificam ca aluatul sa fie copt dedesubt. Eu l-am bronzat un pic mai mult :)

La final pregatim cele 2 pliculete de tort jelle si ornam prajitura. Pastram la frigider. Pofta buna!
Si la final, un pic mai bronzata :) dar foarte gustosa.

0 Comentarii