vineri, 10 iulie 2009

INGHETATA DE PEPENE GALBEN

Ingrediente:
  • 600 grame pepene galben
  • 200 ml smatana dulce
  • 100 grame miere/ zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
Daca e vara ...e inghetata, multa inghetata. Pentru azi va propun o reteta rapida, simpla si extrem de gustoasa datorita aromei de pepene galben.
Taiem pepenele in bucati mici si le punem intr-un vas de inox. Adaugam smantana dulce, mierea si un praf de sare. Mixam ingredientele pana obtinem pasta.
Dam vasul la congelator. Dupa trei ore scoatem vasul si mixam bine bine, pana spargem cristalele de gheata. Repetam aceasta operatiune de trei ori.
Sevim cu frisca sau cu topingul preferat.
Pofta buna si o vara cat mai racoroasa :)

Ramaneti prin apropiere: sapatamana urmatoare avem inghetata de nectarine si piersici :)


Copyright © 2014 În bucataria Sabinei