miercuri, 10 iunie 2009

PIZZA ROMANA

Continuam serialul "Pizza facuta-n casa", azi prezentam pizza Romana:
Ingrediente:
  • aluat (500 grame faina, un cub drojdie, sare, 325 ml apa, 2 linguri ulei de masline si rozmarin proaspat sau uscat)
  • 100 g mozzarella
  • 3 felii sunca de Praga
  • 5 linguri sos de rosii
  • oregano
Pregatim aluatul din ingrediente, il lasam la dospit si intre timp taiem mozzarella si sunca in bucatele mai mici.
Intindem aluatul direct in tava tapetata cu hartie de copt si punem pe toata suprafata sosul de rosii in care am adaugat o lingurita de oregano. "Ornam" bucati de sunca de Praga, mozzarella dupa pofta inimii :) iar la final presaram putin oregano pe deasupra.
Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute. Se serveste calda.
Pofta mare!!!


Si gata portionata:
Copyright © 2014 În bucataria Sabinei