sâmbătă, 16 mai 2009

CHEC GLAZURAT CU CIOCOLATA

Ingrediente:
  • 5 albusuri
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de zahar tos
  • 2 linguri de miere
  • faina
  • praf de copt
  • zahar vanilinat
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri de cacao
  • fulgi de ciocolata
Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugand treptat zaharul tos si zaharul vanilinat. Punem si doua linguri de ulei, mierea, coaja de lamaie, esente si faina amestecata cu praf de copt. Amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Separt luam trei linguri de aluat si amestecam cu cacao.

















Intr-o tava alternam compozitie alba, fulgi de ciocolata si compozitie cu cacao. Dam la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.

















Cand checul devine rumen, facem testul scobitorii, scoatem tava si lasam sa se raceasca  apoi glazuram cu ciocolata. Pofta buna!


































Copyright © 2014 În bucataria Sabinei