CHEC GLAZURAT CU CIOCOLATA
Ingrediente:
- 5 albusuri
- 2 linguri de ulei
- 3 linguri de zahar tos
- 2 linguri de miere
- faina
- praf de copt
- zahar vanilinat
- esenta de rom
- coaja de lamaie
- 2 linguri de cacao
- fulgi de ciocolata
Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugand treptat zaharul tos si zaharul vanilinat. Punem si doua linguri de ulei, mierea, coaja de lamaie, esente si faina amestecata cu praf de copt. Amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Separt luam trei linguri de aluat si amestecam cu cacao.
Intr-o tava alternam compozitie alba, fulgi de ciocolata si compozitie
cu cacao. Dam la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Cand checul
devine rumen, facem testul scobitorii, scoatem tava si lasam sa se
raceasca apoi glazuram cu ciocolata. Pofta buna!
0 Comentarii