vineri, 3 octombrie 2008

PIZZA DE CASA

Ingrediente:

  • 10-11 felii de paine
  • o cana de lapte
  • 4 felii bacon si sunca Praga
  • 10 masline
  • 1 ardei gras rosu
  • ketchup si cascaval
Aceasta reteta este rapida si numai buna de facut cand nu avem prea mult timpt pentru gatit. Intr o tava unsa cu un pic de ulei de masline, puneam feliile de paine (care nu trebuie sa fie proaspata). Turnam lapte peste fiecare felie, acestea trebuie sa fie bine imbibate cu lapte. Taiem feliute baconul, sunca si maslinele si pe punem peste paine.










Decoram cu bucatelele de masline si feliute de ardei gras. Radem cascaval cat de mult ne place si "brazdam" cu ketchup. Dam la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute, pana revine rumena. Eu n am mai reusit sa fac o poza cu toata tava ...pentru ca era deja pe jumatate mancata.
Aceasta reteta apartine Strumphului si a fost executata in colaborare.


Copyright © 2014 În bucataria Sabinei