luni, 13 octombrie 2008

BISCUITI PENTRU CAFEA

Ingrediente:
  • 300 grame faina
  • 150 grame zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 2 oua
  • 200 grame unt rece
  • 3 linguri de cacao
  • 2 linguri de iaurt
Impartim in doua ingredientele, mai putin pudra de cacao si iaurtul si facem doua aluaturi diferite (intr-unul adaugam iaurtul, iar in celalalt cacao). Dam la frigider pentru 30 de minute sa se intareasca. Intindem apoi cele doua compozitii pe masa sau pe o planseta unsa cu ulei si apoi le suprapunem, rulam, acoperim cu folie si dam din nou la frigider 30 de minute.
Preincalzim cuptorul si pregatim tava. Scoatem aluatul de la frigider si taiem ruloul in bucati mici. Dam la cuptor biscuitii pentru aproximativ 30 de minute. Daca e cazul si aveti un cuptor mai lenes, ca al meu, intoarceti-i si pe cealalta parte.
Lasati mai mult loc intre biscuiti pentru ca desi nu au praf de copt sau drojdie, acestia cresc ...si se lipesc intre ei, daca nu au suficient spatiu.

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei