BROWNIE CU CREMA DE BRANZA
Ingredinte:
- 250 g faina
- 80 g cacao
- 200 g zahar
- 2 oua
- 1 lingurita praf de copt
- 100 g unt
- 250 g chefir
- 125 cafea/cacao cu lapte
- 150 g crema de branza + 1 galbenus + 50 g zahar
- sare
- Ingredientele uscate se amesteca intr-un bol.
- Untul se topeste si se lasa la racit.
- Intr-un alt bol se amesteca ingredientele lichide.
- Se toarna ingredientele uscate peste cele lichide si se omogenizeaza pana se obtine un aluat consistent.
- Amestecul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Se pregateste crema de branza cu un galbenus si 50g de zahar, apoi se adauga din loc in loc pe suprafata prajiturii, creand cu ajutorul unui bat un model asimetric.
- Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand trece testul scobitorii.
- Se lasa la racit si apoi se portioneaza.
Pofta buna!
0 Comentarii