De fiecare cand pregatesc acesti ardei, gandu-mi zboara la vremea copilariei, la vacantele la tara. Bunica este cea de la care am invatat cum se face aceasta gustare, pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Nu incape discutie, vedeta este urda proaspata, asadar va recomand sa nu o inlocuiti cu alte variante ...cum ar fi branza dulce sau alte feluri de branza...

Ingrediente:
  • ardei capia
  • urda proaspata
  • marar proaspat
  • sare
Curatam ardeii de seminte si ii clatim in interior. Tocam mararul, il amestecam cu urda si condimentam dupa gust cu sare. Umplem ardeii cu urda, avand grija sa nu crape. 


Dam la frigider ardeii pentru jumatate de ora (pentru ca mararul sa dea aroma urdei) si apoi ii feliem cu un cutit bine ascutit. Servim! 

 
Pofta buna!

5 Comentarii

cupcake a spus…
absolut delicios..yum yum
Ana Maria Ciolacu a spus…
Greattt idea ! <3 Am facut astazi niste canelloni cu ricotta (super proaspata direct de la producator:P) si mi-a mai ramas. O sa-i incerc si eu.Ohhh, dar nu am marar...abia acum mi-am amintit. :) Am intr-un vas pe terasa dar am fix 15 firicele de 2 cm. :))) Ador mararul
(care aici am sanse slabe sa-l gasesc) :))) Oare daca as pune uscat?...S-ar hidrata in urda?
^__^ Te pupic! <3
Sabina a spus…
Ana, banuiesc ca nu va fi atat de bun precum este mararul proaspat. Poti sa incerci, chiar sunt curioasa sa-mi povestesti :)
Delicioasa a spus…
Atat de simplu si atat de delicios... O zi frumoasa!
Sabina a spus…
Multumesc, multumesc!