OUA COAPTE IN CHIFLE
Daca v-ati saturat de oua prajite si omleta, iata o alternativa fericita pentru micul dejun ...oua coapte in chifle. Sunt delicioase, in plus puteti sa faceti tot felul de combinatii ... cu sunca, costita, legume, sau cu ce va place.
E o idee minunata pentru un mic dejun linistit de week-end. Iata si reteta:
Ingrediente:
Taiem capacelele chiflelor si golim de miez bucata mai mare.E o idee minunata pentru un mic dejun linistit de week-end. Iata si reteta:
Ingrediente:
- 4 chifle graham mici (daca folositi chifle mari puneti cate doua oua)
- 4 oua proaspete
- cascaval
- sare, boia si piper
- 2-3 fire de patrunjel
Spargem cate un ou in fiecare chifla. Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust.
Punem chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (180 de grade). Cand oul incepe sa se inchege, scoatem tava si presaram cascaval ( ras pe razatoarea mica) sau bucatele de sunca/costita. Introducem din nou tava in cuptor si lasam pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca. La final presaram patrunjel proaspat. Pofta buna !!!
3 Comentarii
Eu, pentru majoritatea preparatelor programez cuptorul la 180 de grade.
Multe persoane au incercat aceasta reteta si nu au avut probleme.
Toate cele bune,
Sabina