BISCOTTI CU FISTIC
De ceva vreme aveam pe listuta aceasta reteta de biscotii cu fistic si iata ca in sfarsit am incercat-o. Mi se pare ca se potrivesc de minune cu atmosfera sarbatorilor de iarna ...cand dimineata ii putem savura cu o ceasca de cafea sau lapte cu cacao.

Ingrediente:
- 150 grame faina alba
- 100 grame faina neagra
- 200 grame zahar
- 2 linguri cacao
- esenta de rom
- 1/2 pliculet praf de copt
- 2 oua si 2 albusuri
- 1 plic zahar vanilat
- 80 grame fistic
- 1/2 ciocolata neagra
- un praf de sare
Preincalzim cuptorul si coace batoanele timp de 30-35 de minute. Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.
Feliem oblic cele doua batoane de biscotti (grosimea zprox. 1 cm). Introducem feliutele in cuptor pentru 5-10 minute apoi le intoarcem pe partea cealalta si coacem inca 5-10 minute.Scoatem tava din cuptor si lasam sa se racoreasca. Acum biscotii cu fistic sunt gata.

0 Comentarii