Daca vreti sa pregatiti si altfel ceafa de porc decat la gratar, incercati aceasta varianta. Friptura aceasta este mai suculenta si mai gustoasa. Nu mai este nevoie sa pregatiti si sa lasati la incins gratarul, iar timpul de preparare este mai mic.
 
 
Ingrediente:
  • 2 bucati ceafa de porc
  • ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • frunzulite de rozmarin
  • 1 pahar de vin alb
  • sare, piper, boia
  • salata de rosii si ardei
Condimentam bucatile de ceafa de porc cu sare, piper si boia. Le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, in care adaugam ace de rozmarin si catei de usturoi zobiti (si necuratati de coaja). Turnam paharul de vin alb si dam la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Avem grija sa intoarcem friptura pe cealalta parte pe la jumatatea timpului. Servim cu salata de rosii si ardei. Pofta buna!



0 Comentarii