Venind spre casa de la piata, la trecerea de pietoni mi se rupe punga, in care avem nici mai mult si nici mai putin de un kilogram de cartofi noi ...toti erau imprastiati pe jos. Ma uitam la ei si nu-mi venea sa cred. Sa-i adun nu puteam pentru aveam manile ocupate cu alte cumparaturi, o punga zdravana la mine nu aveam si oricum eram langa atatea masini. In doi timpi si trei miscari o doamna ma cadoriseste cu o sacosa de plastic, iar alte doua mi-au strans cartofii de pe jos ...Le-am multumit cu varf si indesat ...si uite asa azi avem o retetea despre cartofii noi. 

Ingrediente:
  • 1 kg cartofi noi
  • 100 grame branza de capra/telemea de oaie
  • 1  capatana de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  1. Cartofii se spala si se pun la fiert timp de 15 minute.
  2. Se scurg de apa si se pun intr-o tava de cuptor cu hartie de copt.
  3. Se stropesc cu ulei de masline si se sareaza.
  4. Dupa 30 de minute se adauga cateii de usturoi. Intre timp mai scuturati tava pentru a se rumeni pe toate partile.
  5. Inainte de a-i servi se adauga branza si ceapa verde tocata.

Pofta buna!

1 Comentarii

Anonim a spus…
La ce temperatura si pentru cat timp?! aceasi intrebare si pt alte retete, mc