Ingrediente:

  • 3 carnati oltenesti
  • 3 feliute de bacon
  • 5-6 cartofi mari
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper si boia
  • cateva fire de romarin
  • patrunjel proaspat
Cartofii se curata de coaja, se taie in bucati potrivite si se pun intr-un vas cu apa la fiert. Intre taiem in bucati mici baconul si carnatii oltenesti si ii calim intr-o tigaie de teflon (fara a adauga ulei). Cartofii ii fierbem pe jumatate, ii scurgem si ii punem intr-un vas uns cu ulei; adaugam baconul, oltenestii, cele trei linguri de ulei si frunzele de rozmarin.

Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si amestecam usor, pentru a nu zobi cartofii.

Dam la cuptor vasul pentru aproximativ 30 de minute. La final presaram patrunjel proaspat tocat si servim cu muraturi sau salata verde. Pofta buna!!!

0 Comentarii