sâmbătă, 11 octombrie 2008

PUI CU ANANAS

Duminica ploua si daca tot nu era vreme de plimbare m-am gandit sa pregatesc ceva bun, "o mancare tropicala", dupa cum a catalogat-o fratiorul meu ...cel dintai degustator al bucatelor mele. :)


Ingrediente:

  • 1 bucata piet de pui
  • 1 cutie de compot de ananas
  • ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • sare, piper si paprika iute
Taiem pieptul de pui cubulete mici, dam cu sare, piper si paprika , apoi punem la prajit intr o tigaie in ulei de masline. Cand se rumenesc putin adaugam ananasul din conserva inclusiv sucul.


Dupa vreo 10 minute, adaugam sosul de soia si condimentam inca o data daca mai e cazul. Lasam sa mai fiarba timp de 15 minute si mancarea este gata.

Carnea de pui prinde o dulceata aparte, iar la final se simte gustul iute de paprika. Pofta buna!


Copyright © 2014 În bucataria Sabinei