miercuri, 27 august 2008

PUI DULCE PICANT

Ingrediente:
  • 2 bucati piept de pui
  • 3 linguri mustar
  • 2 lingurite miere
  • 5 linguri de apa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 mar
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • 2 ardei iuti
  • sare, piper si boia
Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Intr-un castronel pregatim sosul: amestecam mustarul, apa, uleiul de masline, ardeiul iute tocat, rozmarinul si usturoul tocat. Puiul se pune intr-o tava si i se adauga acest amestec.

Se introduce tava la cuptor. din cand in cand se mai pune cate o lingura de sos peste friptura. Cand e aproape gata se adauga bucatele de mar in tava. Eu am un cuptor mai lenes si l am tinut mai bine de o ora. Este picat si dulce in acelasi timp.

Se poate servi alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei