BRIOSE CU AFINE SI FULGI DE OVAZ
Ingrediente:
- 100 grame afine
- 5 linguri fulgi de ovaz
- 1 pachet de unt
- 300 grame faina
- 4 oua
- 230 grame de zahar
- 1/2 plic praf de copt
- coaja de lamaie/portocala
- 1 lingurita zahar vanilat
- un praf de sare
- Intr-un vas se topeste untul, apoi se adauga zaharul, omogenizand pentru a se dizolva.
- Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza.
- Treptat se incorporeaza faina, in care am adaugat praful de copt si sarea. Tot acum se presara coaja de portocale/lamaia si zaharul vanilat.
- La final se adauga fulgi de ovaz si afine, oprind cativa/cateva pentru a presara deasupra.
- Aluatul se pune in tava tapetata cu hartii pentru briose, astfel incat sa acoperim 2/3 din forma briosei.
- Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade si se coace pana briosele devin aurii.
Pofta buna !!!
5 Comentarii
http://ameplant.ro/produs.php?id=584
P.S. Hai data viitoare sa nu mai lasam link-uri, OK! Nu e chiar fair!