miercuri, 9 februarie 2011

CARTOFI LA CUPTOR

Cand ramaneti in pana de idei si nu mai stiti ce sa pregatiti, incercati acesti cartofi la cuptor ...sunt usor de preparat, gustosi si mult mai sanantosi decat cartofii prajiti ....

Ingrediente:
  • 400 grame de cartofi
  • 4 linguri cu pesmet
  • 1 lingura susan
  • condimente (boia dulce, boia iute, sare, piper)
  • ulei de masline
Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari si ii fierbem pe jumatate in apa cu sare. Indepartam apa si ii stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper. Amestecam pesmetul, boia si susanul si pudram bucatile de cartofii cu acest amestec.


Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt punem cartofii, stropim cu putin ulei de masline si dam vasul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Cartofii sunt gata cand devin rumeni. Se servesc cu salata, mujdei sau cu sos de iaurt.


Va doresc pofta buna! 

Cartofi la cuptor


Copyright © 2014 În bucataria Sabinei