luni, 10 ianuarie 2011

HUMMUS CU IAURT

O noua varianta de hummus, fata de cele prezentate anterior ...hummus cu iaurt ...spumos, gustos si sanatos :)
O gustare simpla si foarte satioasa ...poate fi chiar si o cina rapida.


Ingrediente:
  • 2 cani naut hidratat
  • 5-6 lingurite iaurt 4%
  • 1 catel de usturoi
  • 6-7 linguri ulei de masline
  • sare si boia
  • seminte de susan (pentru decor)
Boabele de naut se hidrateaza cateva ore, apoi se fierb. Le lasam sa se racoreasca, iar apoi curatam boabele de coji (astfel humusul va fi mult mai fin). In vasul robotului de bucatarie punem boabele de naut, iaurtul, uleiul de masline, usturoiul si restul de condimente, apoi mixam amestecul pana devin o pasta. Servim cu lipie sau paine prajita si salata de patrunjel sau castraveti si gogosari muraturi. 

Humus cu iaurt

Va doresc pofta buna!

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei