marți, 7 decembrie 2010

PASTE CU SPANAC

Pastele cu spanac sunt cele mai simple paste pe care le-am pregatit vreodata, va garantez sunt gata in maxim 10 minute (da, am spus maxim :)) ) , cu o conditie...sa avem spanacul curatat. si spalat.
Mie mi-au placut foarte mult si vi le recomand cu drag (daca renuntati la parmezan si folositi pastele fara ou  obtineti varianta de post).

Ingrediente:
  • doua maini zdravene de spanac crud
  • doua portii de paste din grau dur
  • un catel de usturoi
  • ulei de masline
  • un ardei iute uscat
  • optional parmezan
  • sare si piper
Pastele se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Usturoiul curatat si tocat se caleste timp de un minut in ulei de masline. Imediat se adauga frunzele de spanac si amestecam incontinuu timp de 3-4 minute.

Paste cu spanac

Adaugam pastele scurse de apa si 2-3 linguri de ulei de masline. Condimentam cu sare, piper si ardei uscat maruntit dupa gust.

Paste cu spanac

Servim pastele presarate cu parmezan. Va urez sa-aveti pofta!

Paste cu spanac

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei