Ingrediente:
  • 700 grame costite afumate
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • o telina mica
  • o ceapa
  • ardei gras
  • o legatura de patrunjel
  • 300 ml bors
  • 3 linguri de bulion/ o cutie rosii in bulion
  • 3 rosii
  • fidea
  • sare si piper
Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate. Punem inclusiv coditele de la patrunjel. Adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile tocate, cele trei linguri de bulion si fideaua. Dam intr-un clocot borsul si il adaugam la ciorba. Adaugam sare si piper daca mai este cazul.
Servim cu patrunjel tocat marunt. Pofta buna!

0 Comentarii