luni, 23 martie 2009

PUI CU GARNITURA DE MORCOVI

Ingrediente:
  • 2 pulpe pui intregi
  • 2 aripioare de pui
  • 5-6 morcovi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • paprika iute
  • cimbru
  • rozmarin proaspat
  • patrunjel
Intr-un castron punem carnea de pui, adaugam 2-3 linguri de ulei de masline, condimentam (sare, piper, paprika, cimbru, rozmarin). Combinam bine bine carnita cu aceste condimente si lasam deoparte cateva minute. Intr-un vas punem carnita condimentata, adaugam o cescuta mica de apa si dam la cuptor.
Spalam, curatam morcovii, ii taiem si ii punem la fiert aproximativ 20 de minute. Cand sunt gata ii adaugam in vasul din cuptor printre bucatile de carnita. Mai lasam vreo 20 de minute si e gata. Servim cu patrunjel presarat din belsug. Aceasta garnitura este potrivita pentru cei carora le plac morcoveii. Pot fi chiar combinati si cu cartofi, brocoli, etc (depinde de gusturi)!
Pofta buna!!!














Copyright © 2014 În bucataria Sabinei