Iata cateva "modele" de pizza croite in bucataria Sabinei. Imi place foarte mult pizza facuta in casa si de aceea ori de cate ori am timp in week end croiesc cate una, doua, trei.
Pentru aluat folosesc aceeasi reteta ca si pentru paine ...la un kg de faina, 2 cubulete drojdie proaspata, o lingurita sare, o lingurita zahar, 650 ml apa calduta , 4 linguri ulei de masline.
Sa inceapa defilarea:
Prima creatie este o pizza cu de toate ... sunca, ciuperci, masline, cascaval, salam de vara ori muschi file.
In cea de a doua parte a colectiei avem o pizza cu peste ...vedetele sunt tonul si somonul.

Si ultima vedeta a prezentarii noastre de azi este mozzarella, intr-o superba pizza margherita.
Cand aveti chef de prietenii, intalniti-i si croiti impreuna o colectie de pizza, cu siguranta va veti distra de minune. Eu va urez pofta buna pana la urmatoarea prezentare!

0 Comentarii