vineri, 7 noiembrie 2008

PIZZA ...APROAPE VEGETARIANA

Ingrediente:
  • aluat paine (faina, drojdie, sare, apa, ulei de masline si rozmarin proaspat)
  • pasta de rosii
  • cascaval (elementul non-vegetarian)
  • masline
  • porumb
  • ardei gras
  • cateva cubulete ananas
  • ketchup (pentru servire)
Framantam un aluat din toate ingredientele (mentionate pentru aluat) pe care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Pregatim o tava cu hartie de copt, aprindem cuptorul si incepem sa modelam pizza. Intindem aluatul intr-un strat subtire (aproximativ 2-3 cm) deoarece la cuptor va mai creste. Mie imi plac formele neregulate, nu-mi place sa fie perfect rotunda. Intindem pe toata suprafata pasta de rosii si presaram cascaval.

Adaugam bucati de masline, fasii de ardei gras, porumb si cateva cubulete de anans. Dam tava la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora. Spre final verificam din cand in cand ...daca e rumenita ...e gata. Se serveste cu ketchup sau sos de rosii . Pofta buna !!!

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei