joi, 17 iulie 2008

BUDINCA DULCE

Ingrediente:
  • 300 grame branzica dulce
  • 400 grame paste
  • 4 oua
  • 100 grame de zahar
  • 100 ml iaurt
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • coaja de lamaie
Aceasta budincuta se pregateste repede repede. Se fierb pastele in apa in care s-a putin ulei de masline si o lingurita de sare. Branza se amesteca bine cu ouale, zaharul si mirodeniile (zahar vanilinat, esente, coaja de lamaie, stafide si un praf de sare). Se adauga pastele fierte si se amesteca bine. Intr-o tava tapetata cu ulei si gris sau cu hartie de copt, se pune budinca si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Cand se rumeneste este gata. Se scoate din tava, se taie si se pudreaza cu zahar, fie se adauga gem sau dulceata.

Pofta buna!


Copyright © 2014 În bucataria Sabinei