duminică, 22 iunie 2008

PATEURI CU CASCAVAL

Ingrediente:
  • 500 grame faina
  • un cubulet drojdie (25 grame)
  • 150 grame unt
  • 200 ml apa calda
  • 100 grame cascaval ras
  • 1 lingura de zahar
  • sare
  • rozmarin
Framantam un aluat cu ingredientele de mai sus, mai putin cascavalul. Il lasam la dospit aproximativ o ora.
Intindem o foie potrivit de groasa, presaram pe toata suprafata cascaval, putem folosi chiar si crema de branza dulce. Rulam foaia si apoi taiem bucatele potrivite. Le mai lasam cateva minute sa creasca si apoi le introducem in cuptorul bine incalzit.
Cand sunt aproape gata le dam cu galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte pentru a le da luciu. Sunt delicioase si merg de minune la micul dejun alaturi de o cescuta cu lapte batut.









Copyright © 2014 În bucataria Sabinei