duminică, 15 iunie 2008

FRIPTURA DE PORC SI LEGUME LA CUPTOR

Ingrediente:
  • 3 bucati de ceafa porc
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 2 ardei grasi
  • 2 mere
  • 1 pahar mic cu vin alb
  • 1 pahar mic cu apa
  • sare, piper
  • rozmarin
Se pregateste gratarul si se pune carnea la fript. Se curata zarzavatul si se pune la fiert doar morcovul si cartofii. Cand sunt fierti pe jumatate, se scot si se pun intr-un vas uns cu ulei de masline. Adaugam si celelalte legume taiate in bucati potritive, punem un praf de sare, piper, rozmarin, vinul, apa si putin ulei de masline. Dam la cuptor vasul pentru 30-40 de minute, avand grija sa amestecam din cand in cand. Servim cu salata de rosii. Pofta buna sa aveti.

Copyright © 2014 În bucataria Sabinei